Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2007 20:46 - Започва следващата фаза от кастингите за Music Idol
Автор: musicidol Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 913 Коментари: 0 Гласове:
0



image Започва следващата фаза от кастингите за Music Idol   (06.03.2007) Първият кастингов етап в Music Idol приключва във вторник вечер.
Общо 150 кандидати ще премерят сили в следващата фаза на формата, която зрителите на bTV ще проследят в сряда, четвъртък и петък от 20.00 часа.

Участниците ще бъдат разделени в 15 групи от по 10 участници, като всеки ще прави крачка пред останалите в групата и ще демонстрира своя певчески талант. Така кандидатите за първи път ще могат да чуят на какво са способни техните конкуренти.

Освен че трябва да пресеят най-добрите певци, членовете на журито отново ще бъдат подложени на провокациите на Иван и Андрей. Досега звездната четворка издържа няколко изпита пред музикалния педагог Андрей и изслуша многократно парчето “Кой сега до теб заспива”. Довечера водещите вкарват дори изпълнителя на емблематичното парче Борис Дали пред комисията.

В следващите епизоди Дони, Слави, Глория и Йорданка Христова трябва да оценят цял духов оркестър от Северна България. Изпълнението предизвиква истинско веселие сред журито, като някои от членовете му дори демонстрират танцови умения. И докато всичко това се случва, един от участниците се престрашава и кани Слави Трифонов на истинска физическа схватка. Кой е победителят в нея ще разберем в утрешния епизод.

В сряда участниците за последен път подбират репертоара си произволно. От четвъртък нататък те ще трябва да избират измежду песни, посочени от журито. Сагата с Маргото продължава с пълна сила, а тоалетите, които бившата сървайвърка е подбрала, могат да накарат всеки мъж да онемее. Дали това обаче ще помогне на силиконовата красавица да продължи в следващия етап на Music Idol, ще разберем в края на седмицата.

Междувременно Шелдън Бейли, представителка на лицензодържателя на Pop Idol - FremantleMedia, беше на работна визита в София, за да наблюдава развитието на Music Idol. Според Бейли България е една от малкото страни, в които шоуто е привлякло толкова много талантливи кандидати. Тя сподели още, че участниците в Music Idol са подбрали изключително разнообразен репертоар, за разлика от кандидатите в останалите страни, в които е сниман форматът. В чуждестранните издания на Idols са изпълнявани песни само на няколко световноизвестни имена като Роби Уилямс, Марая Кери, Уитни Хюстън и Мадона.


Тагове:   Music,   фаза,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: musicidol
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67259
Постинги: 22
Коментари: 39
Гласове: 73
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930