Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2007 20:12 - Журито на Music Idol одобри 27 певци на кастинга в Пловдив
Автор: musicidol Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1207 Коментари: 0 Гласове:
0



Журито на Music Idol одобри 27 певци на кастинга в Пловдив   (12.02.2007) image
Хиляда и осемстотин души демонстрираха певческите си възможности в четвъртия регионален кастинг за Music Idol, който се проведе в града на тепетата. От тях 95 получиха шанса да се явят пред звездното жури в събота и неделя, но само 27 бяха одобрени да продължат напред.

image
Кастингите в четвъртък и петък затрудниха журито максимално заради невероятната палитра от атрактивни кандидати. Участник от Шумен изпълни химна на града, както и песен на японски език. Малко по-късно се яви участничка, която изпълни същата японска песен, но шансът да продължи в Music Idol се усмихна само на нея. Учителка и ученици се оказаха в конкурентна ситуация. Учениците трябваше да се преборят с таланта на своята госпожа, но в крайна сметка нито тя, нито някой от тях продължи напред. Кастингът в Пловдив успя да събере на едно място молдовец, венецуелка и жителка на Ботсвана. Зрителите ще имат възможност да видят двете екзотични красавици в края на февруари, когато Music Idol ще стартира в ефира на bTV.

image
Кастингът в Пловдив се превърна в цел и за поп-фолк изпълнителки. Силиконовата красавица от Survivor BG – Марго - успя да се пребори за среща с журито. Госпожица Янкова се яви в шарамантна червена рокля, която едва скриваше пищните й форми, но журито остана със смесени чувства към нейното участие. В крайна сметка Марго беше допусната до следващия етап на формата, но само и единствено благодарение на певческите си способности. Уви, нейната колежка Цеца нямаше тази съдба. Тя стигна до Йорданка Христова, Слави Трифонов, Дони и Голрия, но не успя да ги впечатли с нищо.

Невероятни закачки между водещите Иван и Андрей и журито забавляваха екипа, участниците и кандидат-идолите в Пловдив. Скоро зрителите на bTV ще имат възможност да видят на кого предложи брак Андрей.

image
И докато водещите се забавляваха, журито се измъчи с песни, които трябваше да чуе за хиляден път - "Hurt" на Кристина Агилера и "Fallen" на Алиша Кийс. Заедно с песента на Сантра "Без теб" това са трите най-предпочитани парчета за изпълнение от младите жени.

Не са изключение и случаите, в които момчета пеят песни на различни изпълнителки, а момичета пресъздават мъжки изпълнения. В Пловдив момче изпълни песен на Лили Иванова по невероятен начин, а момиче от 8-членно семейство от Ардино изпълняваше и женската и мъжката партия в парчето на дует Каризма "Колко ми липсваш". Девойката беше положила доста усилия, за да впечатли журито с артистизъм, като дори си беше нарисувала брада и мустаци, за да заприлича поне малко на Миро.

В четвъртък стартира последният регионален кастинг - в София. Очаква се повече от 3000 кандидат-звезди да атакуват столицата, за да демонстрират таланта си.



Тагове:   Пловдив,   Music,   одобри,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: musicidol
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67251
Постинги: 22
Коментари: 39
Гласове: 73
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930